Értékesítés:

A gyári bontott alkatrészeket raktárkészletről áruljuk ezen kínálatunkat heti, vagy egyedi igény szerint frissítjük.
Gyári új vagy után gyártott alkatrészek napi rendszerességgel kaphatóak, amennyiben a forgalmazó cég márkakereskedés raktárkészletéből szállíthatóak.
Ellenkező esetben pár nap rendelési idő a raktárra való beérkezése.

Jelentős árukészlettel  (500nm) rendelkezünk ami  folyamatosan rotálódik, így széles termékkínálattal várjuk ügyfeleinket.
Alkatrész előrendelés esetén a várható vételár 20%-át kérjük előre. Telefonon vagy email-ben is leadhatja rendelését ez esetben kollégánkkal szükséges egyeztetnie.

Hibakeresés, segítségnyújtás:

Tanulva korábbi hiányosságunkból fejlesztettünk technikai téren, így különböző diagnosztikai programokkal tudjuk feltárni az autók hibatárolóit, elektronikáit, végzünk el egyszerűbb kódolásokat.
Ez a szolgáltatásunk ügyfeleinknek természetesen ingyenes.
Egyszerűbb javításokat, beépítéseket is elvégzünk amennyiben időnk megengedi.
Ezen szolgáltatásainkkal nem titkol célunk ügyfeleink kiszolgálása, ha már kiadása keletkezik, az tegyék elégedetten, költséghatékonyan.

Vásárlás:

Alkatrészek vételét minden esetben vételi jegyhez, vagy az eredeti okmányokhoz kötjük melyet a törvényben meghatározott módon kezelünk és tárolunk, figyelembe véve ügyfeleink személyiségi jogait.
Vásárolunk továbbá sérült, totálkáros, forgalomból kivont, külföldről behozott járműveket is.

Postázás, csomagküldés:

Készséggel postázunk az ország egész területére a posta által előírt súly, illetve méretkorlátozások figyelembevételével.
Amennyiben az alkatrész fizikai paraméterei nem teszik lehetővé a normál postai kézbesítést, lehetőség van csomagszállító cég igénybevételére.

» FUTÁRSZOLGÁLAT.LAP.HU »

Kiszállítás:

Jelentősebb értékű vásárlás vagy rendelés esetén az ország egész területére díjmentesen kiszállítunk, szállíttatunk.